A szolgáltató szektorban a versenyképesség egyik kulcsa az ügyfelek, vendégek minél teljesebb, az ő igényeiknek leginkább megfelelő kiszolgálása. Külföldön nagy sikernek örvend a FastReview kártya alkalmazása, amelynek segítségével távozás előtt pillanatok alatt értékelést adhatnak az igénybe vett szolgáltatásról a vendégek. Magyarországon néhány hónapja indult hódító útjára, elsők között kezdte használni Budapest két nívós bárja, a Spritz Bar Gozsdu és a Kispipa Bar&Food.

Gyors visszajelzésre ad lehetőséget az NFC chippel és QR kóddal ellátott FastReview kártya
Gyors visszajelzésre ad lehetőséget az NFC chippel és QR kóddal ellátott FastReview kártya

Manapság megszokott gyakorlat, hogy az olyan helyekről, ahol nem jártunk még, az interneten keresünk minél több információt, véleményt, amelyek alapján döntést hozunk. A sok pozitív értékelés tükrözi a szolgáltatás színvonalát, ami által erőteljes csábító hatást képes kifejteni.

„Tulajdonosként nagyon fontos számunkra a visszajelzés azzal kapcsolatban, hogy amit csinálunk, azt megfelelően tesszük-e, jó-e az út, amin haladunk vagy van-e esetleg olyan pontja a működésünknek, amin javíthatnánk” – avatott be Harsányi Gábor, a Spritz Bar Gozsdu és a Kispipa Bar&Food egyik tulajdonosa.

Értékelés a lehető legegyszerűbb módon

Többek között vendéglátóhelyek számára is nagy segítséget jelent az értékelések megszerzésében a FastReview megoldása, hiszen a vendégeket egyetlen mozdulattal tudják az értékelő felületeikre irányítani, illetve személyesen ösztönözni arra, hogy adjanak le értékelést.

Nagy örömünkre szolgál, hogy Magyarországon elsőként csatlakozhattunk ehhez a rendszerhez, amit az eddigi tapasztalataink szerint a vendégeink nagyon megszerettek és szívesen használnak. Távozásuk előtt mindössze annyi a dolguk, hogy hozzáérintsék az NFC képes mobiltelefonjukat egy NFC chippel és QR kóddal ellátott kártyához, ami olyan platformra irányítja őket, ahol pillanatok alatt el tudják készíteni az értékelésüket” – ismertette Harsányi Gábor a FastReview kártya működését.

A gyorsaság mellett a módszer nagy előnye, hogy a helyszínen tartózkodva motiváltabb a fogyasztó az értékelés adásában, mintegy plusz kalandként, élményként tekint rá, míg távozása után sokkal kisebb eséllyel szánna időt arra, hogy ezt megtegye.

bár belső tér

Veterán furgonból a Gozsdu Udvarba

Bizonyára sokan találkoztak már fesztiválokon és különféle rendezvényeken az Aperol Spritz jellegzetes narancssárga veterán Citroen furgonjaival, amelyek 2016 óta gördülnek be a legtöbb bulihelyszínre minőségi ital kínálatukkal.

Az Aperol Spritz szeretete, illetve széles körű népszerűsége vitt minket arra a döntésre, hogy építsünk erre a márkára. A koncepciónk olyannyira bevált, hogy 2017 őszén a Campari Csoport támogatásával megnyitottuk a Spritz Bar Gozsdut Budapest szívében, a Gozsdu Udvarban” – emlékezett vissza Harsányi Gábor.

Amellett, hogy a nyári szezonban a furgonokkal továbbra is járják az országot, a fix hely az egészéves működést és az Aperol köré szervezett rendszeres rendezvényeket is lehetővé tette. Magyarország egyetlen aperol bárjában igazi bárhangulattal és bár kultúrával találkozhat a betérő, ami a kínálatban is visszaköszön. Az Aperol Spritz mellett minőségi italok széles választéka várja a vendégeket, valamint a prémium csapolt sörök és koktélok kedvelői is megtalálják itt a kedvenceiket. A hangulatos kortyolgatásokhoz és beszélgetésekhez a dekoratív és ízletes antipasti összeállítások is hozzájárulnak.

A legendás múlt és a legmodernebb jelen találkozása

A Kispipa étterem története 1954-ig nyúlik vissza. 1958 és 1968 között minden este itt zongorázott Seress Rezső, akinek nevéhez a híres Szomorú vasárnap című dal fűződik, majd 1979-től a neves vendéglős, Aubel Ervin irányításával, Rosenstein Tibor konyhájával vált nemzetközi hírűvé.

Elsősorban a hely történelme volt az, ami megfogott bennünket, amikor 2019 végén lehetőségünk nyílt megvásárolni a Kispipát. Teljes átalakításba és arculatváltásba fogtunk, hiszen a korábbi éttermet mi koktélbárként terveztük működtetni. A munkálatokkal 2020 tavaszára végeztünk, amikor viszont a pandémia miatt nem tudtunk megnyitni. Bár tavaly ősszel két hónapig fogadhattuk a vendégeket, a tényleges megnyitást 2021 szeptemberére datáljuk” – tudtuk meg Harsányi Gábortól.

A teljesen modern környezetben a múlt hangulata is megérint, Seress Rezső emléke belengi a mai Kispipát. Annak idején számos híresség látogatott ide, hogy hallhassa a művész zongorajátékát és természetesen a Szomorú vasárnapot. Az ő képeik ma a falakat díszítik, emléket emelve a régi kornak, illetve a minden este megszólaló élőzene – ami a pesti éjszakában kuriózumnak számít – szintén visszarepít az időben.

A nosztalgikus hangulat mellett éppolyan erőteljes a mai kor atmoszférája is, amelyet az abszolút trendi koktélok és barfood, valamint streetfood stílusú ételek is biztosítanak” – mondta a tulajdonos.

Spritz Bar Budapest Gozsdu
Fotók: Spritz Bar Gozsdu és a Kispipa Bar&Food

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Most ajándékba kapod a négy hetes ebéd menü terveimet!
Iratkozz fel most!

* Kötelező
Adatkezelés *