Sárközi Ákos  sztárséfből futár lett- mi történt?

Ételfutárnak állt A Konyhafőnök séfje – nem kell azonban aggódni, hisz a főzést esze ágában sincs abbahagyni.

Egy január végi nyereményjáték keretében az egyik étterem, ahol Sárközi Ákos kísérletező ételremekeit kínálják, ínycsiklandó gourmet fogásokkal és borkülönlegességekkel kedveskedett a nyerteseknek. A legszerencsésebbnek pedig az ételtextúrák mestere személyesen, saját autójával vitte házhoz egy igazán különleges menü gondosan előkészített hozzávalóit. A nyertes aztán otthonában, Sárközi Ákos videóinstrukciói alapján fejezhette be a nem mindennapi fogásokat, igazi Konyhafőnöknek érezve magát, akinek még attól sem kellett tartania, hogy Fördős Zé a semmiből felbukkanva arra kéri: vegye le a kötényét, és hagyja el a konyhát.

A Michelin-csillagos séf is izgatottan várta, hogy kipróbálhassa magát futárszerepben, amiről persze fotókat és videót is posztolt.


Ha tetszett ez a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod. Kövesd a blogot, hogy ne maradj le az új tartalmakról sem!  Várlak a Facebookon és az Instagram oldalamon is!

Használd a #gastrotherapy hashtaget és mutasd meg Te milyen finomságot sütöttél, főztél legutóbb!

Az oldalon található bejegyzések és képek a saját tulajdonomat képezik. Az oldal bármilyen tartalmát felhasználni csakis a forrás megjelölésével és az engedélyemmel lehet.