„A főzés könnyű fejet, nyitott lelket és meleg szívet kíván.”
(Paul Gauguin)
Miskey Melinda vagyok, gasztroblogger, gasztro tartalomgyártó.
“Az ételek iránti szenvedélyed és kreativitásod nagyon inspiráló.”
Valaki egyszer ezt írta nekem és nagyon jólestek a szavai.
Mottóm: Élvezettel készíteni, élvezettel enni!
Hiszem, hogy az étel jóval több fizikai szükségleteink kielégítésénél. Örömforrás, kapcsolódás, feltöltődés. Küldetésem, hogy a Gastrotherapy-n közzétett ínycsiklandó gasztro tartalmaimmal közelebb hozzam az emberekhez a sütés főzés örömét és az étkezés szeretetét.
Sütök, főzök, kipróbálok, kísérletezek, tesztelek, utazom, eszem, szervezek, fotózok és írok. Nemcsak ízeket kevergetek szívvel-lélekkel, hanem közösséget is. Igyekszem felkavarni az állóvizet, odavonzani az embereket a sütés és főzés öröme, az étkezés szeretete köré. Akár kisvállalkozásod van, akár egy nagy multinacionális céget képviselsz, több éves aktív gasztronómiai jelenlétem és számos sikeres partner kapcsolatom, megbízásom tapasztalatai után abban tudok segíteni neked, hogy az általam előállított kreatív gasztro tartalmakkal hozzájárulok egyedi márkád, és kiváló termékeid, vagy szolgáltatásaid népszerűsítéséhez. Legyen szó akár egy új recept kitalálásáról, egy szépen megkomponált igényes fotóról, vagy egy kereken megírt szöveges tartalomról. A gasztronómia világa olyan, mint egy csodálatos sziget, fedezzük fel együtt rejtett kincseit! Keress bátran, biztos vagyok benne, hogy a mi együttműködésünkből is szuper jó dolog fog kisülni. ????
A Gasztroblogger Fesztivál kitalálója és főszervezőjeként fontosnak tartom, hogy bloggertársaimat kimozdítsam a monitorjaik mögül. Célom, hogy kialakuljon egy segítő és egymást támogató közösség. Nagy igény van egy ilyen típusú eseményre, ahol a gasztronómia szerelmesei személyesen is találkozhatnak egymással. Lehetőség adódik arra is, hogy új értékes kapcsolatok, együttműködések születhessenek a cégek/márkák és a gasztrobloggerek között.
Inspiráló és támogató közösséget építek egy élménygazdag, jó hangulatú, kötetlen esemény keretében.
A hazai gasztronómia hősei 1. rész – interjú Miskey Melindával
Napközben c. műsor (09:34:05-től)
A hét embere c. műsor vendége voltam
A főzés, mint terápia: interjú Miskey Melinda gasztrobloggerrel
Gasztroblogger Fesztivál kitaláló/főszervező
Nosalty Húsvéti receptverseny – Különdíj
Segítsüti jótékonysági sütiárverés résztvevő
Gastro Club Hungary Facebook szakmai csoport
3. Nemzeti Szörp és Lekvárverseny – zsűritag
Gourmet & Delicious on-line magazin gasztro rovat (3 lapszám)
Árkád Food Loft receptkönyv 1 beválaszott recept
Elica road show – látványfőzés