Rólam

„A főzés könnyű fejet, nyitott lelket és meleg szívet kíván.”

(Paul Gauguin)

Miskey Melinda vagyok, gasztroblogger, gasztro tartalomgyártó. 

“Az ételek iránti szenvedélyed és kreativitásod nagyon inspiráló.”
Valaki egyszer ezt írta nekem és nagyon jólestek a szavai. 

Mottóm: Élvezettel készíteni, élvezettel enni!
Hiszem, hogy az étel jóval több fizikai szükségleteink kielégítésénél. Örömforrás, kapcsolódás, feltöltődés. Küldetésem, hogy a Gastrotherapy-n közzétett ínycsiklandó gasztro tartalmaimmal közelebb hozzam az emberekhez a sütés főzés örömét és az étkezés szeretetét.

Sütök, főzök, kipróbálok, kísérletezek, tesztelek, utazom, eszem, szervezek, fotózok és írok. Nemcsak ízeket kevergetek szívvel-lélekkel, hanem közösséget is. Igyekszem felkavarni az állóvizet, odavonzani az embereket a sütés és főzés öröme, az étkezés szeretete köré. Akár kisvállalkozásod van, akár egy nagy multinacionális céget képviselsz, több éves aktív gasztronómiai jelenlétem és számos sikeres partner kapcsolatom, megbízásom tapasztalatai után abban tudok segíteni neked, hogy az általam előállított kreatív gasztro tartalmakkal hozzájárulok egyedi márkád, és kiváló termékeid, vagy szolgáltatásaid népszerűsítéséhez. Legyen szó akár egy új recept kitalálásáról, egy szépen megkomponált igényes fotóról, vagy egy kereken megírt szöveges tartalomról. A gasztronómia világa olyan, mint egy csodálatos sziget, fedezzük fel együtt rejtett kincseit! Keress bátran, biztos vagyok benne, hogy a mi együttműködésünkből is szuper jó dolog fog kisülni. ????

Gasztroblogger Fesztivál

Gasztroblogger fesztivál

A Gasztroblogger Fesztivál kitalálója és főszervezőjeként fontosnak tartom, hogy bloggertársaimat kimozdítsam a monitorjaik mögül. Célom, hogy kialakuljon egy segítő és egymást támogató közösség. Nagy igény van egy ilyen típusú eseményre, ahol a gasztronómia szerelmesei személyesen is találkozhatnak egymással. Lehetőség adódik arra is, hogy új értékes kapcsolatok, együttműködések születhessenek a cégek/márkák és a gasztrobloggerek között.
Inspiráló és támogató közösséget építek egy élménygazdag, jó hangulatú, kötetlen esemény keretében.

4. Gasztroblogger Fesztivál képek

Ünnepi Gasztroblogger Fesztivál képek

Őszi Gasztroblogger Fesztivál képek

Tavaszi Gasztroblogger Fesztivál képek

Itt találkozhattál már velem

Itt találkozhattál már velem

Korábbi sajtó megjelenéseim

 

2021. május

 A hazai gasztronómia hősei 1. rész – interjú Miskey Melindával

2020. december – Kossuth Rádió

Napközben c. műsor (09:34:05-től)

2020. szeptember – Vidék íze

Kép

2020. március – Bors Extra

Kép 1   Kép 2

2020. január – HETI TV

A hét embere c. műsor vendége voltam

2019. szeptember

A főzés, mint terápia: interjú Miskey Melinda gasztrobloggerrel

2019. április

Hónap bloggere Horváth Rozi oldalán

Szakmai sikerek, eredményeim

Szakmai sikerek, eredményeim

N

Gasztroblogger Fesztivál kitaláló/főszervező

N

Nosalty Húsvéti receptverseny – Különdíj

N

Segítsüti jótékonysági sütiárverés résztvevő

N

Gastro Club Hungary Facebook szakmai csoport

N

 3. Nemzeti Szörp és Lekvárverseny – zsűritag

N

Gourmet & Delicious on-line magazin gasztro rovat (3 lapszám)

N

Árkád Food Loft receptkönyv 1 beválaszott recept

N

Elica road show – látványfőzés

Még nem dolgoztunk együtt? Vedd fel velem a kapcsolatot itt!