Budapest első, természetes vízi strandja, a SHO BEACH a Lágymányosi öbölben kínál felfrissülést a főváros nyári hőségében. A kivételes környezethez pedig a MÁK terrace -el karöltve nem mindennapi kulináris programokkal is készülnek az idei szezonban.

Mak_Bistro
SHO Beach koktélok
SHO Beach - Budapest tengerpartja

Limitált, négykezes élményvacsora a SHO BEACH partján

Egy évvel ezelőtt a SHO BEACH mesés partján állva, megjelent a MÁK étterem vezetőinek fejében egy vízió. Beach Dining vacsorát, vacsorákat álmodtak a varázslatos helyre és nem más célt tűztek ki maguk elé, mint hogy lehozzák a csillagokat is a vendégeknek. A lélegzetelállító hely, a forró homok és a teljes kikapcsolódás, ötvözve a legfelemelőbb kulináris élvezetekkel – ezt álmodta a BEACH-re a MÁK vezetősége. Az “életem vacsorája” érzést a legfelszabadítóbb környezetben. 

Előétel - MÁK Terrace

Az elképzelést tett is követte, és sok-sok egyeztetés, amelynek eredményeképp június 6-9 között a két Michelin csillagos Krésios étterem séfje, Giuseppe Iannotti és Mizsei János, a MÁK vezető séfje együtt alkotnak majd, mindezt a vacsorára ellátogatók szeme előtt, háttérben a csodás vízparttal, a SHO BEACH  forró homokján. 

Giuseppe Iannotti és Mizsei János
A SHO Beach a Kopaszi gátról nézve
homokos vízparti nyugalom, SHO Beach

Pazar környezet, luxus ízélmény

Hogy is zajlik majd ez? A két séf már főzött együtt, az idén tavasszal Budapesten zajló, Michelin Guide gálán ismerkedtek meg és alkottak együtt először. Mindketten nagyon inspiratívnak mondják a találkozásukat. Mizsei János nemrégiben hazahozta az Audi-Dining Guide díjátadóról az Év Innovatív Konyhája elismerést, így egészen biztos, hogy elképesztő fogásokra számíthatunk. Az olasz Iannotti pedig elmondhatja magáról, hogy alig 40 évesen már két Michelin csillagot tudhat magáénak. Bátor, vagy vakmerő? Az biztos, hogy kitartó és makacs, sőt szenvedélyes és megszállott. Folyton kísérletezik, újabb és újabb fogásokat alkot. Határozott, céltudatos és nagyon tehetséges. Mesterien és ravaszul bánik az alapanyagokkal, igazi olasz, de közben mégis van nála is mindenben egy kis csavar. Mérnöki precizitással dolgozik – és ebben az esetben ez nemcsak egy szójáték, hanem az igazság, hisz mérnöknek tanult eredetileg. A bor igen fontos számára, egy farmot is üzemeltet és egy boltot is az étterem mellett. Sokoldalú férfi, kedves és közvetlen. 

kenyér és kacsa zsír
gourmet főétel Mizsei János séf által

Mizsei János zsenialitását messze földön ismerik, hisz járt már a MÁK-ban Ryan Goslingtól Harrison Fordon, Eva Mendesen, Mel Gibsonon, Michael Madsenen át Scarlett Johanssonig számos világsztár. Mizsei János már igen fiatalon számos szakmai elismerésben részesült és mindössze 22 éves volt, amikor a Dining Guide az “Év ifjú Séftehetségének” választotta. A legkiválóbb szezonális alapanyagok felhasználásával innovatív és kimagaslóan kreatív ételeket alkot.

A két zseni közös kulináris kalandjára a férőhelyek száma limitált, érdemes időben foglalni. Az esemény weboldala és minden további információ IDE KATTINTVA érhető el.

Mizsei János különleges fogásait kóstolva bizton állíthatom, hogy kreatív és egyedi élmény vár mindazokra, akik részt vesznek majd a Beach Diningon.

Hűsítő gourmet nyári desszert by Mizsei János séf
Lágymányosi öböl
SHO Beach - Gastrotherapy

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Most ajándékba kapod a négy hetes ebéd menü terveimet!
Iratkozz fel most!

* Kötelező
Adatkezelés *