Csaknem ezer fős zártkörű nyitóbuli keretében megnyitott a MONYO Land. Bár a nagyközönség csak pénteken veheti birtokba Budapest legújabb szabadtéri szórakozóhelyét, a nyitóbulin kipróbálhattam a minden elemében új élményt kínáló helyet, a dinamikusan fejlődő MONYO Brewing Co. kisüzemi sörfőzde kertjében.

A Supernem zenekar koncertjén és az azt követő táncos partin tesztelhettük le, milyen élmények várnak a hely látogatóira az idei szezonban. Az egyedi, karakteres hangulatú helyszínen csupa olyan dolog várja a vendégeket, amelyek nem megszokottak a hazai koncerthelyeken: tízféle csapolt kézműves sör, köztük a ház söre, az itt bemutatott Party Animal (pilsner), valamint a Tuning Burger csapata által készített rendhagyó, csúcsminőségű fogások, szmókerből kikerült barbecue ételek és hamburgerek.

Monyo Land hely bejárata

Az este hangulatát a feltörekvő ifjú tehetség Saya Noé koncertje és a Zenél Az Utca projekt utcazenészei alapozták meg. Lehetőség nyílt megnézni az üzembe helyezése előtt a MONYO Brewing új főzdecsarnokát, Európa egyik legmodernebb sörfőző technológiájával felszerelve.

A koncerthelyszínen túl a főzde is igazán különleges: Európa egyik legmodernebb sörfőzdéje épül itt, amely túl azon hogy megsokszorozza a Monyo korábbi főző-kapacitását, alkalmanként a nagyközönség előtt is megnyitja majd kapuit. A szezon közepétől tervezett főzdetúrák keretein belül a látogatók is megismerhetik azt a varázslatot, aminek bűvkörében a Monyo alapítói és csapata töltik az életüket.

A hazai alternatív / rendhagyó popzenei élvonalból válogató program pénteken startol, a koncertek után táncos levezető – vagy akár energia-feltöltő – bulikkal.

A nyitóhétvége fellépői

2021.06.18 Middlemist Red, vendég: Flanger Kids
2021.06.19 Fran Palermo, vendég: DLRM

A nyitó hetek további programja

2021.06.25 Amobea + Analog Balaton
2021.06.26 Sena, vendég: Kemonication Band
2021.07.01 Azahriah
2021.07.02 Bohemian Betyars
2021.07.03 Dé:Nash, vendég: Beton.Hofi

A szezon összes eddigi bejelentett fellépője

Bohemian Betyars – Carson Coma – Bëlga – Azahriah – Lóci Játszik – Ivan & the Parazol – Fran Palermo – Péterfy Bori & Love Band – Supernem – Elefánt – Aurevoir. – Random Trip – Cloud 9+ – Middlemist Red – Konyha – Saiid – Ricsárdgír – Lázár Tesók – Mirror Glimpse  – The Biebers – Fatal Error – Dé:Nash – Sena – Hősök – Pál Utcai Fiúk – Európa Kiadó – Kaukázus – Pannonia Allstars Ska Orchestra – Erik Sumo Band – colorStar – Anima Sound System – Talamasca (FR) – Beton.Hofi – Analog Balaton – The Carbonfools – Amoeba – Kies – Felső Tízezer – Ketioz – 6363 – Tkyd – Jazzékiel – Kemonication Band – Slow Village – Sör És Fű – Killakikitt – Mulató Aztékok – Stereo Kollektiv – DLRM – Flanger Kids – Boebeck

Mi a MONYO Land?

A dinamikusan fejlődő MONYO Brewing Co. kisüzemi sörfőzde nyári szabadtéri szórakozóhelyet alapíott MONYO Land néven 1103 Budapest, Gyömrői út 148. c. alatt. A MONYO Land több mint koncerthelyszín: teljes kikapcsolódást biztosít a hétköznapok monotóniájából, az alapítók célja, hogy egyedi, karakteres hangulatú helyszínükön különleges élményt nyújtsanak, a program gerincét képező élőzenei koncertekkel és egyéb szórakozási lehetőségekkel, minőségi sörökkel (a hasonló helyek között egyedülálló módon több mint tízféle különböző csapolt sör lesz kapható) és vendéglátással.

Drónfelvétel az új Monyo Land koncert helyszínről

Itt olyan dolgok kerülnek alapból a vendégek poharaiba, ami máshol a fullextra: a csapolt kézműves sörök mindegyike a MONYO eredeti saját receptje, a szokásos extravagáns ízekkel, közülük némelyik itt kerül először bemutatásra. A gasztro-lécet az ételek terén is magas: együttműködő partnerük a velünk egyívású és hasonlóan maximalista Tuning Burger csapata, akik nemcsak a húspogácsákról tudnak mindent, hanem a vendéglátás szót is komolyan veszik! A kínálat minden más elemét – az üdítőket és az egyéb szeszes italokat – is úgy válogatták össze, hogy mindenki találjon kedvének valót.

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Most ajándékba kapod a négy hetes ebéd menü terveimet!
Iratkozz fel most!

* Kötelező
Adatkezelés *