A chocoMe legújabb, őszi kínálatában változatos, gazdag ízvilágú újdonságokkal bővíti a jórészt díjnyertes csokoládé költeményekből álló termékpalettáját. A Petit9 új ízei és táblás csokoládé különlegességek mellett megérkezett a nagy sikert aratott chocoMe Jam legújabb verziója is. Ha te is azt vallod, hogy egyetlen nap sem telhet el édes kényeztetés nélkül, olvasd el milyen újdonságokkal lepheted meg magad és csoki imádó szeretteidet.

Petit9- töltött csokoládé falatok

A Petit termékcsalád tavaly debütáló 9 darabos, gin ízesítésű változata után, most ezzel azonos, 9-es kiszerelésben tér vissza a Petit21 legnépszerűbb íze a Falatnyi étcsokoládé lapocskák málna töltelékkel.

Falatnyi étcsokoládé lapocskák málna töltelékkel
Fotó: chocome.hu

A család egy teljesen új ízvilágú taggal is bővül, ez pedig a Falatnyi tejcsokoládé lapocskák, sós pisztácia töltelékkel. Ennek alapján a manufaktúra által most először alkalmazott, francia Cacao Barry 38%-os tejcsokoládéja jelenti, amely a csokoládémágus Mészáros Gábor szerint tökéletesen harmonizál a lágy pisztácia töltelékkel, melyet egy csipet maldon só tesz még izgalmasabbá.

“A francia Cacao Barry 38%-os tejcsokoládéja azért is különleges, mert teljes mértékben nyomon követhető, fenntartható gazdálkodásból származó kakaóbabokból készült, magas kakaótartalmú tejcsokoládé. És bár a chocoMe portfolióban vannak ennél magasabb kakaótartalmú tejcsokoládék is (40-43%), azok karaktere, jellege nem illeszkedik a pisztáciához. Ennek a tejcsokoládénak az íze inkább tejes, mintsem intenzív kakaós, sokkal jobban simul a pisztácia töltelékhez.” – árulta el Mészáros Gábor.

Olaszországból, Szicíliáról származó pisztácia pasztát használnak a töltelék készítése során, és a maldon sóra azért esett a választás, mert az egyik természetes módon legtisztább, legfehérebb só nagyon jellegzetes ízzel. A Falatnyi tejcsokoládé lapocskák, sós pisztácia töltelékkel az előzetes kóstolások alapján sok pozitív visszajelzést kapott, így várhatóan a chocoMe best sellerei közé fog tartozni majd.

Falatnyi tejcsokoládé lapocskák, sós pisztácia töltelékkel
Fotó: chocome.hu

Klasszikus táblás csokoládé újdonságok

A klasszikus táblás csokik híveire is meglepetések várnak, két új, csupa magvas összeállítás, az Étcsokoládé: pekándió-szicíliai mandula- Pirmonte-mogyoró és a Fehércsokoládé: pekándió-brontei pisztácia- Piemonte-mogyoró is elérhetővé vált a termékpalettán. A tejcsokoládé rajongóknak sem kell messzire menniük új kedvencekért, őket a Tejcsokoládé: Maldon sóval, dupla adag Piemonte-i mogyoróval végtelenül egyszerű, ám a magas minőségű alapanyagoknak és a megfelelő arányoknak köszönhetően tökéletes ízélményt nyújtó kreáció várja.

Két magvas-gyümölcsös párosítás is megjelenik az újdonságok között, a Tejcsokoládé: aranymazsola-vörösáfonya-Piemonte-i mogyoró és a szintén tejcsokoládé alapú fahéj-őszibarack- Piemonte-i mogyoró.

Tejcsokoládé: Maldon sóval, dupla adag Piemonte-i mogyoróval
tejcsokoládé alapú fahéj-őszibarack- Piemonte-i mogyoró
Fehércsokoládé: pekándió-brontei pisztácia- Piemonte-mogyoró
Fotók: chocome.hu
Tejcsokoládé: aranymazsola-vörösáfonya-Piemonte-i mogyoró

Zamatosan édes és frissítően fanyar

A csokoládé különlegességek mellett egy új különleges ízkombinációjú lekvár is bemutatkozik. A rögtön sikertermékké vált mangó-ananászhoz most új családtag társul, Málna & juzu ízben. A 72,2 %-os gyümölcstartalmú lekvár az új évszak igazi ínyenc ajándékának ígérkezik.

Málna& juzu chocoMe őszi lekvár újdonság
Fotó: chocome.hu

Ha ellenállhatatlan vágyat érzel, hogy valamelyik új finomságot megkóstold, ide kattintva tudod megrendelni a chocoMe webáruházából az őszi csokoládé kollekció darabjait.

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Most ajándékba kapod a négy hetes ebéd menü terveimet!
Iratkozz fel most!

* Kötelező
Adatkezelés *