Akik szeretik a Pöttyös márkát, biztosan örülni fognak annak, hogy a Pöttyös termékcsalád újabb taggal gyarapodott: a Pöttyös Túródesszerttel. A boltokban júliusban jelent meg az ínycsiklandozó, kanalazható prémium túródesszert három különféle öntettel, ami jöhet reggel, délben, este, amikor csak megkívánja az ember.

Ha Pöttyös, akkor rögtön tudni lehet, hogy közkedvelt, harmonikus ízvilágról és csakis kiváló minőségű termékről van szó. A Pöttyös kétségtelenül épít a sokévtizedes hagyományra, ugyanakkor alkalmazkodik a változó fogyasztói igényekhez is, és folyamatosan fejleszti, megújítja a kínálatát. Ezúttal a megszokott „Pöttyös” íz egy kétkamrás, prémium minőségű túródesszertben köszön vissza, friss túródarabokkal, külön kamrában ínycsiklandozó öntettel. Az új Pöttyös Túródesszert krémesen csokis, ellenállhatatlanul epres és lágy karamellás ízekben érhető el.

A Pöttyös termékpalettáján most már tényleg bármilyen fogyasztási alkalomra találunk valamilyen finomságot: reggelire, tízóraira és uzsonnára Pöttyös Kakaót, étkezések utáni desszertnek a Pöttyös Tejsütit, a Pöttyös Túró Rudit vagy a Pöttyös GURU-t, a legújabb szenzációt, a Pöttyös Túródesszertet pedig a nap bármely percében élvezhetjük, ha egy kis kényeztetésre vágyunk. A Pöttyös megújulóképessége és változatossága a nyitja annak, hogy 1968 óta itt van velünk. Több mint fél évszázada fogyasztunk heti rendszerességgel valamilyen Pöttyös terméket, de ajándékba is előszeretettel viszik a magyarok külföldi barátoknak a hungarikumnak számító Pöttyös Túró Rudit. De vajon milyen a Pöttyös kanalazva?

Új Pöttyös Túródesszert három féle ízben: csoki, eper és karamella

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Most ajándékba kapod a négy hetes ebéd menü terveimet!
Iratkozz fel most!

* Kötelező
Adatkezelés *