A konyhát jó ideje nem csak főzésre használjuk, hanem családi beszélgetések, nagy bejelentések, boldog pillanatok és drámák színtere is lehet. Éppen ezért nagyon nem mindegy, hogyan is néz ki az otthonunk ezen fontos része. Február 25-27-én egy olyan Konyhabútor kiállítást rendeznek meg, ahol egyszerre négy helyszínen, sőt az online térben is összerakhatjuk az álomkonyhánkat.

Sokak szerint a lakás legfontosabb helyisége a konyha. Ebben egyetértenek azok is, akik szeretnek főzni, de azok is, akik inkább csak elfogyasztanák az elkészített ételeket. Néhány éve felmérést készítettek, hogy ki, mennyi időt tölt a konyhában. Kiderült, hogy világviszonylatban átlagosan 2 óra 18 percet töltünk naponta ebben a helyiségben, hétvégén pedig ez az idő még magasabb: akkor 2 óra 24 percet.

Ingyenes 3D konyha-látványtervezéssel várják a látogatókat
Ingyenes 3D konyha-látványtervezéssel is várják a látogatókat

Home office székhely a konyhában

A magyar konyhák többnyire funkcionálisak, kellemes hangulatúak, ezért is alakulnak ki itt a családi beszélgetések, vagy használjuk épp telefonálásra, akár internetezésre, sőt, sokan a koronavírus-járvány adta „home office” helyzetet is a konyhában oldották meg. De az is biztos, hogy a konyhán sokan szeretnének változtatni. Itt mindig lehet korszerűsíteni, átrendezni – ha a gépeket nem is, de a polcokat mindenképp – vagy valami új színt belevinni.

Erre kiváló lehetőséget ad a február 25-27-én, négy helyszínen megrendezett Konyhabútor kiállítás. Kedvünkre válogathatunk az ideális konyha-, érkezőbútor vagy a legtökéletesebb konyhai gépek között.

Fő a biztonság: streaming bejelentkezések

Az esemény kifejezetten Covid-kompatibilis, hiszen egy nagy összevont kiállítótér helyett négy helyszínen zajlik, Budapesten és Budaörsön.

„Ezzel pont azt szeretnénk elérni, hogy ne legyenek túlzsúfolt kiállítóterek, ne legyen felesleges várakozás, és minimalizálni lehessen a kontaktusszámot. Újdonság lesz a streaming bejelentkezés, így online is lehet követni a hétvége eseményeit, sőt lehet a termékek között válogatni is” – osztották meg a jó hírt a szervezők.

modern konyha

3D látványterv 24 óra alatt

A kiállított termékek között számos hazai konyhabútorgyártó széles kínálata mellett nemzetközi márkák is megjelennek, de újdonságnak számít az ingyenes 3D konyha látványtervezés is.

„Az évnek ebben az időszakában a leggyakoribb, hogy az emberek konyhabútor vásárláson gondolkoznak. Ehhez nagyszerű segítséget nyújt a kiállítás 3D látványtervezős programja. A helyszínen az értékesítő kollégák megrajzolják a terveket és az érdeklődők, 24 órán belül, e-mailen kapják meg a látványtervet az álomkonyhájukról” – tették hozzá a Konyhabútor kiállítás szervezői.

A kiállítás és vásár mellett lesz ételkóstolás – Superfoodok a konyhában a Nyers Séffel –, szakmai bemutatók, partnertalálkozó és nyereményjáték is. A helyszínekre a belépés ingyenes!

Helyszínek:

Budapest XIII., Reitter F. u. 78. – RS Bútoráruház
Pólus Center, Szentmihályi út 131., MediaMarkt – RS Konyhastúdió
Budapest XVIII., Gyömrői út 79-83. – RS Bútoráruház
Budaörs, Építők útja 2-4. – RS Konyhastúdió

Ez a cikk is érdekelhet: Elérhető közelségbe került a jövő konyhája.

Konyhakiállítás Budapest 2022
Fotók: Konyhabútor kiállítás

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Most ajándékba kapod a négy hetes ebéd menü terveimet!
Iratkozz fel most!

* Kötelező
Adatkezelés *