A pusztazámori Luxus Villa Malom kertje ad otthont a szeptember 4-én megrendezésre kerülő első Thermomix Nyárbúcsúztató Gourmet Pikniknek. Az esemény szakmai felelőse Segal Viktor chef, gasztronómiai szakértő, akinek a neve már önmagában is garancia arra, hogy izgalma fogásokból és finom falatokból nem lesz hiány.

A Thermomix Nyárbúcsúztató Gourmet Pikniken különböző sátrakban Thermomix-ben készült fogások kóstolására, főzésre, ismerkedése és lazításra is lesz lehetőség. Emellett színes programokkal, workshopokkal és előadásokkal is készülnek a szervezők. A finom falatok mellé frissítő koktélokat, és borokat, valamint alkoholmentes limonádékat kortyolgatva élvezhetjük a jó hangulatot, és a kellemes zenét.

Kattints a képre a további részletekért!

Terített asztal körül ülő társaság
Fotó: Pexels

A nagyszabású rendezvény szakmai felelőse nem más, mint Segal Viktor chef, aki tizenhárom évig dolgozott külföldi neves éttermekben. Hazatérve az itthoni fúziós konyha jeles képviselőjeként, Magyarország egyik legismertebb és legelismertebb séfje lett. Képviselte hazánkat a nemzetközi Bocuse d’Or versenyen és több szakácskönyve is megjelent. A Thermomix Nyárbúcsúztató Gourmet Pikniken figyelemmel kíséri majd a sátrakban való főzést, kóstolást, segít a tálalásban és tippeket, tanácsokat is elleshetünk tőle.

A Luxus Villa Malom kertjében felállított sátrakban Thermomix tanácsadók főznek, többek között készülnek majd hideg levesek, grill fogások, húsos és vegetáriánus ételek, valamint desszertek is. De lesz mód különböző mártogatósokat és kencéket kóstolni, és a szintén Thermomixben, szezonális gyümölcsökből készült lekvárokat sem érdemes kihagyni. A gyerekek számára pizzasütéssel is készülnek a szervezők.

2021. augusztus 20-ig kedvezményes árú jegyedet ide kattintva tudod beszerezni. 6 éves kor alatt a rendezvény ingyenes! Gyermek belépőt (6-14 éves kor között) ide kattintva tudsz vásárolni.

Fűben piknikező jó hangulatú lányok
Fotó: Pexels

A Thermomix workshopokon és mini főzőklubokon lehetősége lesz a résztvevőknek, hogy kipróbálják a Thermomixet és közösen főzzenek. A belépőjegy megvásárlásával a helyszínen kínált minden étel és alkoholmentes ital díjmentesen fogyasztható. Az alábbi tervezett programok belépőjeggyel ingyenesen látogathatók, de regisztrációhoz kötöttek.

A workshopok listája

  • Szuvidálás alapjai Thermomix-ben 10:30-11:30
  • Pizzasütés gyermekek részére 12:00-13:00
  • Különlegességek a Varomában 12:00-13:00
  • Karamellizálás 13:00-14:00
  • Mini főzőklub 11:00-12:00

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.

A bejegyzés a Minikonyha Kft. támogatásával készült.

kerti asztal köré gyűlt baráti társaság
Fotó: Pexels


Iratkozz fel a hírlevelemre!

Most ajándékba kapod a négy hetes ebéd menü terveimet!
Iratkozz fel most!

* Kötelező
Adatkezelés *