2023 tavaszán megszületett az ANJUNA legújabb egyedi finomsága, az ANJUNA Waffle Pop, amely az Ice Popnál megszeretett, az ANJUNA életérzés szimbólumává vált pálcikás formában jelenik meg. A legjobb minőségű, csakis természetes és növényi hozzávalókból készült, frissen sült gluténmentes gofri az üzleteikben különböző dippel és toppinggal kérheted; olvasztott csokoládé, friss gyümölcs, pirított magvak, házi lekvár és öntetek, mint például a mogyoróvaj, a mangó-coulis vagy a pekán praliné.

gluténmentes gofri
Fotó: ANJUNA

Gluténmentes gofri, növényi alapanyagokból

Az ANJUNA Waffle Pop egyedi kialakítása több okból is szerencsés: egyrészt a speciális formának köszönhetően a legtisztább, legegyszerűbb módon készíthető el a legjobb, növényi alapanyagokból született gofri. Másrészt a pálcikás megjelenés lehetőséget kínál arra, hogy az összes feltéttel együtt úgy edd meg a gofridat, hogy utána még kezet se kelljen törölnöd.

Bármit is választasz, biztos lehetsz benne, hogy amit a kezedbe kapsz, az csakis zamatos gyümölcsöt, területszelektált csokoládét, gondosan válogatott alapanyagokat és természetesen növényi tejet tartalmaz. Az ANJUNA termékei ráadásul gluténmentesek is.

gluténmentes gofri
Fotó: ANJUNA
gluténmentes gofri
Fotó: ANJUNA

ANJUNAa nyár nem csak egy évszak, hanem életérzés!

Van egy hely, ahol mindig süt a nap, mézédes a mangó és egész évben érik a kókusz. Ahol a szívverésed ritmusára hullámzik a tenger és a lábnyomod ott marad a homokban… Ez Anjuna tengerpartja, itt indult a vállalkozás története. 2015-ben a szürke hétköznapok és a monitor fénye elől, egy hátizsákkal a vállukon egészen a napsütötte Indiáig menekültek. Ebben a tengerparti kis faluban végérvényesen beszippantotta őket az örök nyár érzése, és megszületett az elképzelés. Kiléptek a mókuskerékből, és valami olyat akartak csinálni, ami pont annyira szabad, gondtalan és valódi, mint Anjuna. Hazahozták hát a trópusokról a nyarat, jégkrémbe zárva. Megmutatták a világnak, hogy a nyár nem csak egy évszak, hanem életérzés!

Fotó: ANJUNA

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Most ajándékba kapod a négy hetes ebéd menü terveimet!
Iratkozz fel most!

* Kötelező
Adatkezelés *