Sajtónyilvános esemény keretein belül mutatták be a magyar fejlesztésű,  ehető-iható, bőrre felvihető S7 Óceáni Gyöngyport, a Seven Sekina termékét. Az orvostudományban és szépségápolásban egyaránt felhasználható innováció mellé állt Dr. Pónyai Katinka és Dr. Magyar Mátyás is, emellett sportolók, hírességek és influenszerek számoltak be az első tapasztalataikról a gyöngypor használata kapcsán.

A kínai orvoslásban is előszeretettel használt, a keleti népek által évezredek óta alkalmazott gyöngyport fejlesztett tovább magyar szakértők egy csoportja. Cégük, a Seven Sekina, első terméke az S7 Óceáni Gyöngypor, amely a 100% természetes, óceáni igazgyöngy finomőrleménye. Ahogyan a fejlesztésen dolgozó orvosok elmondták: a különleges készítmény feszes, gyönyörű és egészséges bőrt kínál a használóinak. Emellett segíti a mély, nyugodt alvást, és a kiegyensúlyozott, stresszmentes hétköznapokat is.


A termékbemutatón a márka nagykövetei, Dr. Pónyai Katinka, a Dermart Buda magánrendelő vezetőorvosa, bőr- és nemigyógyász, kozmetológus szakorvos és klinikofarmakológus, valamint Dr. Magyar Mátyás, ortopéd-traumatológus, a Fájdalom Ambulancia alapítója és vezetőorvosa beszélgettek a különlegesen sokoldalú gyöngypor legfontosabb élettani hatásairól és felhasználási területeiről.


Ahogy Dr. Pónyai Katinka fogalmazott: “Nagy potenciál van az igazgyöngy külső és belső alkalmazásában, mint bőrápoló- és általános egészségfenntartó kezelés. Az ősi holisztikus gyógyítás még rengeteg meglepetést tartogat a modern orvoslás számára.”

A Body és a Beauty kollekciók kapcsán Anfisa Bulgakova, Rubint Rella, Tóthné Csapó Krisztina, Kárász Anna és Michelisz Norbert beszélgettek a helyszínen.

Seven Sekina

A beszélgetés lezárása után különleges programelemként Papp János, a Sunhill Bistro séfje készített finomságokat az S7 Óceáni Gyöngypor felhasználásával. Mint kiderült, kulináris szempontból is igazán könnyű dolga van az ínyenceknek, hiszen a gyöngypor szinte teljesen íztelen és szagtalan. A Seven Sekina termékcsalád változatos ízű, kényelmesen fogyasztható italporokat tartalmaz, amelyek jelentős pozitív élettani hatást gyakorolnak az egész szervezetre. Gyöngyporos kókuszgolyó készült, ami egy finom nassolnivaló és a gyöngypornak köszönhetően a kollagéntermelést is serkenti. Illetve megkóstolhattunk egy gyöngyporral felturbózott egészséges zöldekből készült smoothie-t is.

A márka nagykövete és szaktanácsadója, Dr. Magyar Mátyás szerint a sportolók számára is rendkívül hasznos a gyöngyportartalmú Body termékcsalád, hiszen jelentősen segíti a megfelelő mennyiségű kollagén beépülését az inakba, az ízületekbe, a csontokba és az izmokba.

Fotók: Seven Sekina

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Most ajándékba kapod a négy hetes ebéd menü terveimet!
Iratkozz fel most!

* Kötelező
Adatkezelés *