A kávézást sokan éljük meg egyfajta énidőként, amely messze túlmutat a megfelelő mennyiségű és minőségű koffein bevitelén. A hangsúly a kávézás élményén van, amelynek fokozására számos megoldás létezik, de korántsem mindegyik egészséges. A jelenleg piacon lévő különféle, ízesítők mellett alternatívaként itt van az egyedülálló My Spicy Cup kávéfűszer-kollekció, amely valódi illatokkal, ízekkel, élményekkel és érzésekkel fűszerezi meg, teszi még teljesebbé a kávénkat és az életünket.

Igaz, hogy egy csésze kávé vagy egy smoothie már önmagában is felemelő élmény, de mi van, ha ezt még tovább lehet fokozni? A fűszerek világa különleges módon hat testre és lélekre. Ez inspirálta a My Spicy Cup megalkotóit is a kollekció kialakításakor. Így született a saját fűszerkeverék-család, amely minőségi alapanyagokból, hozzáadott cukortól és adalékanyagoktól mentesen készül. Igazi szenvedéllyel megalkotott különlegességek ezek, a kávézás szerelmeseinek.

kávézás

A kávéfűszer-kollekció minden eleme a kávézás élményét emeli még magasabb szintre, a fűszerek varázslatos világába kalauzolva a fogyasztókat úgy, hogy nem elnyomja, hanem kiegészíti a kávés italok ízét, új perspektívát adva ezzel a kávézóknak és a fogyasztóknak is.

Az egészségtudatos, tartósító- és színezőanyagoktól mentes, a legmagasabb minőségű fűszerekből készített keverékek számos italhoz társíthatók, a kávés és tejes italok mellett a smoothiek, turmixok, tejes desszertek, pohárkrémek, édes fogások felé is lehet velük nyitni.

Coffy

A klasszikus ízek kedvelőinek, különlegességekkel fűszerezve. A Coffy alapja a ceyloni fahéj és a gourmet vanília házassága, egy csipetnyi szegfűszeggel és tonkababbal megbolondítva.

Pink Rose

A Pink Rose fűszerkeverék illatával elvarázsol és a mesés Keletre repít. Az egzotikus pakisztáni rózsa és a hibiszkusz virág illata mindenkit rabul ejt. Továbbá a vanília ízével fűszerezték még meg ezt a rendkívül harmónikus keveréket.

Choco Latte

A Choco Latte minden érzéket kényeztető, fűszeres csokoládé, amely a prémium minőségű kakaópor és a Coffy fűszer keveréke. Az illatánál már csak az íze különlegesebb, hiszen olyan fűszerek bolondítják meg a 100%-os ghánai kakaóport, mint a fahéj, a gourmet vanília, a szegfűszeg és a tonkabab.

kávézás

Curcuma Latte

A Curcuma Latte – életető Aranytej/Golden Milk jelzővel is illetik. Nem csak a gyönyörűséges sárga színe, hanem a kurkuma gyógyhatása miatt is. Prémium minőségű kurkumából, amellyel a ceyloni fahéj és a gourmet vanília frigyre léphetett, megbolondítva egy kis őrölt szegfűborssal.

Orange-ginseng

A kicsattanó életerő fűszere, különleges ízével, illatával és hatóanyagaival. Az Orange-ginseng fűszerkeveréket úgy állították össze, hogy egy igazi energiabomba legyen a nap bármely szakaszában. Illatát és ízét a prémium narancsőrlemény és a kardamom adja, az életerőt pedig a perui ginseng és a gyömbér biztosítja.

kávézás
Judit (My Spicy Cup) és Dóri (Csillaghegyi Megálló)

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Most ajándékba kapod a négy hetes ebéd menü terveimet!
Iratkozz fel most!

* Kötelező
Adatkezelés *