Blog

Blog

Székely gourmet ízek Budapest szívében

Székely gourmet ízek Budapest szívében

Székely gourmet ízek Budapest szívében Hiánypótló étteremmel bővült Budapest gasztro-térképe. Az Andrássy út 41. alatt található SZÉK-ben a hagyományos székely ízek a legmodernebb konyhatechnológiával találkoznak. Az új étteremben kóstolhatunk csorbalevest, böjtös...

bővebben
Hiánypótló könyv, amely sok nő számára nyújthat segítséget

Hiánypótló könyv, amely sok nő számára nyújthat segítséget

Hiánypótló könyv, amely sok nő számára nyújthat segítséget Idén júliusban magánkiadásban jelent meg Arató Györgyi: Konyhanyelven a mellrákról című hiánypótló könyve. A szerzőt 30 évesen diagnosztizálták rosszindulatú emlődaganattal. Bár dietetikusként dolgozott, addig...

bővebben
Tarolt a magyar márka a gasztronómiai Oscaron

Tarolt a magyar márka a gasztronómiai Oscaron

Tarolt a magyar márka a gasztronómiai Oscaron A Grapoila olajsajtoló mind a hat nevezett terméke csillagot kapott a világ elsőrangú, legnagyobb elismeréssel járó londoni székhelyű gasztronómiai világversenyén, a Great Taste Awards-on. A cég olajai és lisztjei túlzás...

bővebben
Október a mellrák elleni küzdelem hónapja

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja 2020-ban a Bio-Fungi harmadik alkalommal támogatja GoPink! kampányával a Szent Margit Kórházat, amely a nőkről - nőkért szól és a szűrés fontosságára hívja fel a figyelmet. A rózsaszín tálcás gombatermékek eladásából befolyt...

bővebben
Pillants be a specialty kávékultúra kulisszái mögé!

Pillants be a specialty kávékultúra kulisszái mögé!

Pillants be a specialty kávékultúra kulisszái mögé! Napi rutin helyett élmény. A Goosebumps Coffee Lab által szervezett kötetlen hangulatú eseményen közelebbről is megismerkedhettem az itthoni specialty kávézás világával. A pazar budapesti panorámával rendelkező...

bővebben
Egy híres talajtípus lett az új szekszárdi vörösbor neve

Egy híres talajtípus lett az új szekszárdi vörösbor neve

Egy híres talajtípus lett az új szekszárdi vörösbor neve A szekszárdi Vida Borbirtok új vörösbora a borvidék meghatározó talajtípusára, a löszre irányítja a figyelmet. A Vida család azért erről a talajról nevezte el legújabb házasítását, hogy még inkább hangsúlyozza a...

bővebben
Szeptemberben is elérhető a mézédes magyar dinnye

Szeptemberben is elérhető a mézédes magyar dinnye

Szeptemberben is elérhető a mézédes magyar dinnye Immár ötödik éve indul kommunikációs kampány a zamatos görög- és sárgadinnye népszerűsítésére az Agrárminisztérium (AM) és az Agrármarketingcentrum (AMC) szervezésében. Az idei kampány fő üzenete, hogy az ízletes...

bővebben
Szeptember 3-án ismét Etyeken találkozik a pezsgővilág!

Szeptember 3-án ismét Etyeken találkozik a pezsgővilág!

Szeptember 3-án ismét Etyeken találkozik a pezsgővilág! A tavalyi nagysikerű indulás után, szeptember 3-án idén is megrendezik a pezsgőkonferenciát! Újdonság, hogy a plenáris rész, tehát az előadások sora és a kerekasztal vitája után pezsgőünnep néven egy rendkívül...

bővebben
Kinyitnak a borospincék Hajóson az augusztus 20-i hétvégén

Kinyitnak a borospincék Hajóson az augusztus 20-i hétvégén

Kinyitnak a borospincék Hajóson az augusztus 20-i hétvégén A nyár utolsó hosszú hétvégéjén az egész Európában egyedülálló hajósi pincefaluban helyi borászok kínálják boraikat és házi finomságokkal várják a látogatókat. A borospincék mellett érdemes megnézni a Hajósi...

bővebben