autentikus libanoni ételek az ARZ budapesti étteremben

Autentikus libanoni fogásokkal vár az ARZ Étterem

Az újonnan nyílt ARZ Étterem lélegzetállító kilátásával a történelmi Várnegyedre és a Duna-partra, az InterContinental Budapest nemzetközi környezetében biztosítja a libanoni kultúra egyedülálló étkezési élményét.

Az ARZ konyhája a libanoni kultúrára épül, így az itt készült ételek az életet és a megosztást jelképezik, hisz a közös étkezés az egyik legörömtelibb esemény az életben. Az ételekben visszaköszön Yahya Khadaro Executive Chef szenvedélye a friss, egészséges és hagyományos libanoni ízek iránt. Az összetevők mindegyike természetes, autentikus és a menü minden eleme szívvel-lélekkel került összeállításra. Az ételekben dominál a fahéj markáns aromája, a kömény, a kakukkfű, valamint a hús pörkölésére használt leveles zöld fűszernövények, a fokhagyma és a frissítő citrom.

„Az ARZ Étterem megálmodásakor azt szerettük volna, hogy ez egy egyedülálló hely legyen, ahol a vendégek megkóstolhatják a libanoni különlegességeket az InterContinental Budapest által biztosított környezetben, és élvezhetik a vibráló főváros lenyűgöző látványát”. – nyilatkozta  Yahya Khadaro

Az InterContinental Budapest egyik legimpozánsabb UNESCO világörökségi helyszínén helyezkedik el, közvetlenül a pesti Dunapart legszebb sétányán, a Dunakorzón. A Lánchíd és a Parlament közelében található, ahonnan közvetlenül rálátni a Budavári Palotára.

Fotók: InterContinental Budapest

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Most ajándékba kapod a négy hetes ebéd menü terveimet!
Iratkozz fel most!

* Kötelező
Adatkezelés *