A Belváros szíve fölött található High Note Sky Bar-ban rendezett mocktail (alkoholmentes koktél) versenyen és az azt követő mesterkurzuson mutatkozott be Coca-Cola HBC Magyarország alkoholmentes Fluére portfóliója. A meghívott bartenderek feladata minden megkötés nélküli, de a Fluére-re épülő Mai Tai koktél elkészítése volt. A versenyt alkoholmentes kompozíciójával Szabó Zsófi nyerte „Kahe” nevű italával, a zsűri – Nikulas Hannigan (Fluére globális márkanagykövet, Gózon Péter és Kinczler András, a Magyar Bartender Szövetség elnökségi tagjai – döntése szerint. A mocktail a Fluére mellett saját készítésű fűszer, falernum és mandula szirupból, valamint lime és narancsléből készült.

A Fluére a mocktailok meghatározó alapanyaga

A Fluére (vagyis flow/áramlás) alkoholmentes párlatokat Magyarországon a Coca-Cola HBC Magyarország forgalmazza 2019 óta. A Fluére az egyre népszerűbb alkoholmentes italok, a mocktailok meghatározó alapanyaga. A gőz-desztillációs gyártási folyamatnak köszönhetően az italt intenzív növényi esszenciák és illatok, valamint hosszú lecsengés jellemzi. A Fluére az alkoholos italok élményét nyújtja, az alkoholmentes italok biztonságával. Segítségével tökéletes, ízekben és aromákban gazdag alkoholmentes koktélok készülhetnek a hagyományos Fluére Basil Smash-től, a Fluére Daiquiri-n át, egészen a Fluére Gin Tonicig és persze az egészen egyedülálló fantázianevű és összetevőjű italokig.

alkoholmentes koktélt készítő szőke hajú hölgy, zöld nyári ruhában

A hollandiai Gröningenben, az 1888-ban alapított Hooghoudt lepárlóüzemben előállított Fluére és az általa létrehozott új kategória, ami felpezsdíti és kísérletezésre bátorítja a bartendereket és forradalmasítani fogja a mocktail kínálatot.

A Fluére hazánkban kétféle ízben érhető el

Magyarországon jelenleg kétféle ízben érhető el a Fluére, az egyik a sötét pörkölésű kávé, kakaó, édesgyökér, tonka bab és vajkaramella ízeket felvonultató Fluère Spiced Cane, a másik pedig az Original Botanical Blend, a boróka alapú, fűszeres lecsengésű virágos aromájú párlat, amely a gin-jellegű alkoholmentes-, és alacsony alkoholtartalmú koktélok létrehozására készült.

fluére alkoholmentes koktélokhoz

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Most ajándékba kapod a négy hetes ebéd menü terveimet!
Iratkozz fel most!

* Kötelező
Adatkezelés *